Olin kauan kaivannut pitkään jääkaapissa säilyvää salaatintapaista kun tuoretta ei aina jaksa säätää juuri sillä hetkellä kun sitä tarvitsisi ja kaupan salaatit ovat yleensä majoneesipohjaisia ja jotenkin tunkkaisia. Joku aika sitten keksinkin kokeilla tehdä etikkapohjaista coleslawia ja hyvä tuli, nyt tätä on aina jääkaapissa.
|
Lasipurkissa tämä on näyttävä ilmestys |
Ainekset:
- ¼ kaali (~½ kiloa)
- 1 porkkana raastettuna
- ¼-½ sipulia
- 1½ rkl sokeria
- ½ dl viinietikkaa
- 1 rkl väkiviinaetikkaa
- ½ tl suolaa
- 1 rkl oliiviöljyä
Sipulia ja kaalia kannattaa veistää näin jotta saa hyvän muotoisia suikaleita:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti